• 2. Afd. 

  09/12 2018 kl 10.00, 

  Det er juleafdelingen af Frost Cup 2018/19 - og det SKAL fejres!:) I år løbes juleafdelingen i Herlev. Det bliver en afdeling med gode tider!
  Tilmelding Samlet Cup  Tilmelding 2. afdeling

 • 4. Afd.

  3/2 2019 kl 10.00, 

  Det er ikke uden grund, at denne afdeling tidligere er har fået navnet Kongeetapen. Der er lagt op til en hård omgang på grusstier og bakker i Værløse.

  Tilmelding Samlet Cup  Tilmelding 4. afdeling

 • 5. Afd.

  3/3 2019 kl 10.00, 

  Sidste afdeling af Frost Cup afvikles i Lyngby ved DTU.
  Det er er som altid en hurtig flad rute, som lover høj fart. DAF-opmålt og stedet, hvor mange slutter af med en PR.

  Tilmelding Samlet Cup  Tilmelding 5. afdeling

FacebookSå er der point!

til .

Efter en fremragende omgang kappestrid i Utterslev Mose, der bød på klassisk dansk vintervejr og -føre er vi nået til alvorens time: det er pointtid efter som denne 3. afdeling gjorde det muligt at regne point. Reglen er jo den, at der skal regnes med en fratrækker, hvilket betyder, at der skal være to tællende resulateter inden, der kan regnes point sammen. Og da første afdeling udelukkende fungerede som en uofficiel omgang træningsløb - så er det her efter 3. afdeling, vi kan finde den store lommeregner frem.

Vi håber meget, at I vil nyde at studere listerne!

Vær opmærksom på, at listen ikke er bedre end de oplysninger, vi får af deltagerne. Så hvis der er uregelmæssigheder, så lad os høre om det, og vi vil afgøre, om det er noget, vi kan justere på. Bemærk at det er en cup, og at alle ens med kombattaner skal kunne regne med, hvem de er oppe i mod. Der skal derfor være helt ekstra ordinære grunde til, at man her efter tredje afdeling flyttes til en anden klasse.

Anyway - kig på det og nyd det :-)

Se pointlisten her.

Copyright Runraces © 2018. All rights reserved.