• 2. Afd. 

  08/12 2019 kl 10.00, 

  Det er juleafdelingen af Frost Cup 2019/20 - og det SKAL fejres!:) Juleafdelingen løbes i Herlev. Det bliver en afdeling med gode tider!
  Tilmelding Samlet Cup  Tilmelding 2. afdeling

 • 4. Afd.

  2/2 2020 kl 10.00, 

  Det er ikke uden grund, at denne afdeling tidligere er har fået navnet Kongeetapen. Der er lagt op til en hård omgang på grusstier og bakker i Værløse.

  Tilmelding Samlet Cup  Tilmelding 4. afdeling

 • 5. Afd.

  1/3 2020 kl 10.00, 

  Sidste afdeling af Frost Cup afvikles i Lyngby ved DTU.
  Det er er som altid en hurtig flad rute, som lover høj fart. DAF-opmålt og stedet, hvor mange slutter af med en PR.

  Tilmelding Samlet Cup  Tilmelding 5. afdeling

FacebookPoint: Bare det snart var marts!

til .

Hvilket drama der er lagt op til i Lyngby. Hvor er det skønt, at der hvert år udvikler sig så intense kampe om placeringer, at man sidder med næsen i pointarket i flere dage for at få alle lækkerierne med J

I år er der fire tællende afdelinger, hvoraf én kan trækkes fra. Den sidste afdeling vil derfor ofte være afgørende – og her skal man notere sig, at det i tilfælde af pointlighed vil være placeringen på dagen, der vil være afgørende. Det kan således meget sjældent betale sig at slappe af i Lyngby – og det er jo også en DAF-opmålt rute… godt sted at få sat et benchmark for afslutningen af vintersæsonen og starten på foråret.

Hvis vi kigger på damerne først, så kan man umiddelbart tro, at ’det er afgjort’ i 0-34 års klassen. Men det er forhastet:

Dame Kort 0-34:
Pia Englyst er naturligvis helt sikker på samlet sejr med foreløbigt 3 førstepladser. Og da hun samtidig viste sig som hurtigste overall-kvinde i både Utterslev og Værløse, så kunne det godt se ud som om hun bliver Dronning af Frost Cup 2016.
Men hvad med pladserne bag hende?
Mathilde Kofoed-Hansen er suverænt den næsthurtigste – men hun har allerede brugt sin fratrækker ved at udeblive i Værløse, så hun er langt fra sikker på sin podieplacering. Manon van Goethem, Anja Lau Schiöpffe og Liv Helledi Nielsen er alle i spil til podiet – og har oven i købet slået hinanden sådan lidt på kryds og tværs… hvor bliver det spændende!

Dame Kort 35-49:
I den næste klasse troner Julie Carl som vanligt øverst. Sidste års vinder er sikker på at gentage sin triumf med 3 førstepladser og heraf endda én som hurtigste overall.
Christel Tourell ser ud til at tage andenpladsen – men skal møde op og løbe godt for at være sikker. Pernille Mærsk Olsen er heller ikke sikker på sin podieplacering, fordi Tine Kragh Nilesen kan liste sig forbi. Så det er rigtig spændende, hvem der skal på pallen blandt de damer.

Dame Kort 50+:
2 personer er i spil til førstepladsen hos de modne damer. Sådan! Drama!
Klassen føres af Christina Munch Risgaard, der med fremmøde og rimelig indsats kan ende øverst i klassementet. Men… hvis hun ikke møder op, og Anne Skov Jensen løber op til sit bedste med en førsteplads, så ender de to á point – og da vil det være reglen om bedste placering i sidste afdeling, der gør udslaget til Annes fordel. Men hvis nu heller ikke Anne møder op, så forsvinder Anne helt fra podiet, fordi hun allerede har brugt sin fratrækker. I stedet vil det være Marianne Nielsen, der indtager 2. pladsen. Bag hende står Lene Slothuus og Dorte Wetche skov klar. Alt er åbent.

Herre Kort 0-34:
Endelig er det lykkedes for Henrik Krak. Trofast har Henrik deltaget i Frost Cup fra første færd – og i mens har han udviklet sig som løber og klokket hurtigere og hurtigere tider. Nu går det så stærkt, at han med 3 førstepladser kan lade sig hylde som sejrherre. Tillykke.
Bag ham jagter et kobbel på 5 gutter, der alle kan se podiet. De har slået hinanden på kryds og tværs – og nogle af dem har brugt deres fratrækker allerede. Derfor er der ikke afgjort noget endnu – bortset fra, at Dennis Mørch Hansen ikke kan nå 2. pladsen. Ellers er banen åben for Jacob Frandsen, Jesper Erichsen, Nicolai Søberg-Hansen og Henrik Bierbum Bacher. Wauw… dét glæder jeg mig til at følge!

Herre Kort 35-49:
Rolf Traberg er et fast indslag i Frost Cup og har igen i år sikret sig kronen i klassen for hurtige herrer. I klassen er også nye bekendtskaber – og velkommen til et slagsmål om de øvrige placeringer i toppen af klassementet! Michael Pilegaard Hansen ser ud til at gå ind på andenpladsen – men han var der ikke i Værløse, og derfor er det jo ikke til at vide, om vi i stedet skal se Mogens Fich eller måske Jens Mundeli-Jensen ved siden af Rolf. Karsten Mosegaard og Henrik Sørensen kan teoretisk også nå ind på podiet, så der skal fuld galop på stængerne i Lyngby. Herligt med væddeløb!

Herre Kort 50+
Blandt de gamle drenge har vi et nyt ansigt i Jens Arne Christiansen, som er stemplet ind med 3 førstepladser. Tillykke, det er en overbevisende sejr. 50+klassen er altid hjemsted for storslåede kampe, og vi må vente på, at Thyge Arum, Søren Klenz, Finn Stycke, Niels Buus og Henrik Egede Hansen får fordelt pallens to nederste trin mellem sig.

Dame Lang 0-34:
Camilla Cullum kan ikke røres med en andenplads og to førstepladser. Så tillykke til hende.
Bag hende kæmper tre om andenpladsen. Mest sandsynligt er det, at Caroline Lindsted tager den, men Johanne Clemmensen og Alberte Marie Ringgaard kan også kommer helt derop. Ellers vil de lande på tredjepladsen, som Anita Riis Madsen og Betina Sørensen dog også kan nå. Er det ikke bare fedt, når der er mange navne i spil til disse pladser?

Dame Lang 35-49:
Charlotte Skaunsgaard har vi haft besøg af før. Vi ved, at hun er forrygende hurtig – i år er hun to gange blevet hurtigste overall kvinde. Sidste år var hun også hurtigst, men løb kun en enkelt eller to afdelinger. I år er det blevet til foreløbigt to – og hun fører suverænt – men hun skal møde op i Lyngby og løbe stærkt, hvis det skal blive til kroning.
Umiddelbart bag hende er Stine Reedtz-Runge og Marlene Christiansen klar (á point), men det ser ud til, at Stine er stærkest – lad os se.
Også Anette Jæger og Rikke Stubbe Hansen er i spil til podiet.

Dame Lang 50+:
Der er altså bare noget fedt ved folk, der er en tand bedre… Susanne Braathen har akkumuleret et samlet forspring på 7 minutter til nærmeste forfølger. Dét er suverænt! 3 førstepladser, og diademet sidder sikkert på Dronning Susanne.
Lene Stoltze er sikker på at blive 2’er – men hvem skal blive 3’er?
Hele 3 løbere øjner podiet: Helle Nygaard, Britta Burkal Hansen og Trine Danvold. Bring it on, Ladies!

Herre Lang 0-34:
Årets konge af Frost Cup må siges at være Patrick Leese. Vi har mødt ham flere gange før, og vi har set, at han løber stærkt – men i år har den fået et nøk mere, og Patrick har ikke set sig tilbage. I Herlev så vi fx at han lavede et afgørende ryk lige i begyndelsen af fjerde omgang – meget overbevisende, Patrick har været hurtigste overall mand i tre afdelinger.
Bag ham er det herlig rodet med 4 kombattanter, der stort set alle kan slå hinanden: Rasmus Krodal og Nicki Almquist ligger øverst med samme pointtal – men hvis de ikke kommer, kan der meget vel komme folk op ”nedefra”: Casper Strecke Skovgaard (tidligere Frost Cup-vinder som i år ikke har haft stængerne med sig) og Flemming Eriksen kan ikke afskrives.

Herre Lang 35-49:
Kent Sørensen aka Mr. Legs er tidligere eliteløber og vi er beæret over hans selskab. Han har ikke haft mulighed for at sætte sig på Patrick Leese, men fører sin klasse med 2 førstepladser og en andenplads. Men faktisk er Kent ikke sikker på at vinde – for det kan Jakob Stenby Lundsager faktisk også! I Utterslev var Jakob hurtigere end Kent, og vinder Jakob i Lyngby, så er han á point med Kent – og vil så vinde på reglen om færrest point i sidste afdeling. Fedt, manner!
Men hvem skal på podiet med de to? Ja det er ikke godt at vide, for den nærmeste håndfuld er forholdsvis ustabile, hvis man må være så fri, idet der allerede er gjort flittigt brug af fratrækkere.
Mikkel Haugaard, Peter Bindslev, Lars Madsen, Allan Kofoed og Thomas Hermansen har alle chancen – men så skal det også arte sig (= løb hurtigt + øvrige skal blive væk).

Herre Lang 50+:
Altid det samme – heldigvis! De gamle drenge sørger for underholdning hele vejen igennem
J
Henrik Larsen fører, men har brugt sin fratrækker. Robert Frandsen har løbet sig ind på alt fra en tredje- til en førsteplads. Lars Wetche har en første- og en tredjeplads og en fratrækker. Bo Lajos Lindrup har hjemtaget 4., 3., og 2.-pladser. Bo er den sidste i rækken, der har mulighed for at vinde – men så skal han også vinde på dagen og håbe på, at de øvrige udebliver. What a battle!
Henrik Eiersholt har mulighed for at ende på podiet, men der skal både medvind og held til.
Det bliver så knaldspændende at følge!

Se pointlisten her.

Copyright Runraces © 2018. All rights reserved.