Hvad er Polar Frost Cup?

til .

POLAR Frost Cup er en løbecup over 5 afdelinger i det storkøbenhavnske område. Man kan også deltage i enkeltafdelinger, hvis man ikke kan få kalenderen til at gå op. Distancerne er 5 km eller 10 km - du deltager i cuppen på enten den ene eller den anden distance. Du kan ikke skifte distance undervejs, med mindre du blot deltager i enkeltafdelinger.

4 af de 5 afdelinger tæller i det samlede regnskab: efter hver afdeling udregnes dit pointtal - Nr. 1 få et point, Nr. 2 får 2 point osv. - og når vi når til sidste afdeling, ved vi, hvem der har vundet. Hvis man udebliver får man maximumpoint + 2 point. Men som sagt kan du trække en afdeling fra, så der er plads til lagkage hos moster Erna, når nu hun fylder 94 lige præcis dén søndag, hvor du skal ud at løbe.

Starten går altid kl. 10.00 - og setuppet er ens hver gang for at sikre alle en super oplevelse!

De 5 afdelinger afvikles af 5 forskellige klubber på 5 forskellige steder: terræn, sted og underlag varierer fra afdeling til afdeling - men distancen er den samme! Betingelserne er de samme for alle deltagere, så du kan måle dig op mod dine kammerater og de andre i feltet, se din egen udvikling og holde formen ved lige gennem de kolde vintermåneder.

Der er foruden de to køn også 3 klasser, så der er konkurrence på flere planer. Efter hver afdeling udpeges en vinder og efter den samlede cup udpeges samlede vindere i hver klasse.

Der er 3 klasser for hvert køn:
0-34 år
35-49 år
50+

Events4U leverer tilmelding, tidtagning og resultatlister.

Copyright Runraces © 2018. All rights reserved.