Boom - vi er i gang

til .

Så er vi i gang – hvor er det dejligt igen er være suget ind i god stemning og glad kappestrid!

Vi kender endnu ikke alle ansigter og navne så godt – men det kommer vi til, vi har fornøjelsen af hinanden helt frem til marts.

Vores første møde giver et fingerpeg om, hvem vi skal holde øje med. Personligt har jeg en stærk forkærlighed for de gamle drenge i 10 km-klassen. Her bliver bare gået til stålet, og det er stabile løbere, der som regler først gør bordet op, når sidste afdeling løbes. Og så er der de dejlige damer: korte og lange unge og endnu yngre.
Glemte jeg noget – nå ja alle de andre klasser: unge fyre, hurtige fyre, voksne gutter og seje mænder. Og for alle klasser gælder, at Polar præmiere de bedste 3 med godter fra øverste elektronikhylde.

De korte distancer:

Dame 0-34:
Pia Englyst ser ud til at skulle stråle over alle andre igen i år med et forspring på næste tre minutter. Bagude er der luft mellem de øvrige – men husk nu fratrækkeren og der er altså langt igen.

Dame 35-49:
Dronningen af Frost Cup var et prædikat, der blev sat på Julie Carl sidste år. I år er hun måske ikke startet helt så skarpt ud, men fører sin klasse. Og der ser ud til at være folk, hun skal holde øje med, idet Pernille Mærk og Tina D. Poulsen også løber hurtigt.

Dame 50+:
Lutter nye navn i denne klasse: Karen-Lis Rygaard har lagt godt for land – og skaber komfortable forspring, ser det ud til. Lad os se, om det fortsætter på de fladere ruter.

Herre 0-34:
Vinder af sidste års lange distance var Patrick Leese. Nu viser han, at han også mestrer det korte. Bag ham en giftig herre fra triverden, som kunne tænkes at blive i bedre form undervejs. Andreas Borch er også værd at holde øje med.

Herre 35-49:
Henrik Krak vandt sidst år klassen for unge drenge og ser ud til at fortsætte takterne i de voksnes rækker. Stort hul til nummer to i klassen. Skal krak være champ igen?

Herre 50+:
Spurtopgør i klassen for herrer. Jens Peter Nielsen havde kun få sekunder til nummer to, så hvad er styrkeforholdet egentlig her? Én sejr gør ingen konge – det bliver spændende at følge!

De lange distancer:

Dame 0-34:
Bum, sagde hun… Signe Meisner-Jensen var næsten færdig med at klæde om, da nummer to kom ind. Lad os se, om det fortsætter – for så bliver de skarpe kampe om de to nederste palletrin.

Dame 35-49:
Uha det trækker op til drama hos de lange damer. Stærke klubnavne som Vinder Tine Broksø og nummer to Charlotte Skaunsgaard kunne godt gå hen og give os rigtig stærk underholdning for pengene.

Dame 50+:
Kendte navne på plakaten – og Lene Stoltze fører foran Helle Nyggard og Britta Burkal. Kom så – giv os ræs!

Herre 0-34:
Der bliver altså løbet hurtigt oppe foran i år. Solide navne, men nye i Polar Frost Cup sammenhæng. Lad os håbe, at der er mere væddeløb at hente, for det ser virkelig godt ud efter første afdeling. Asbjørn Skaarup fører lige nu.

Herre 35-49:
Erik Zobel har godt styr på sin egen klasse og tog også den samlede første plads på Flyvestationen. Zobel er taktiker, så vi får altid noget at se fra ham – spørgsmål er, om løberne i de andre klasser lurer ham og tør udfordre ham. Spændende!

Herre 50+:
De raske drenges klub ser ud til at leve op til sit rygte: top 7-8-stykker er ganske tæt. Yes, det bliver godt!  Kim Hermansen fører an foran flere kendte navne. Vi holder øje!

Copyright Runraces © 2018. All rights reserved.