Klubberne bag

Frost Cup arrangeres af 5 klubber i samarbejde. De står for hver deres afdeling, men der er det samme setup og den samme drejebog der benyttes, og som sikrer en ensartet afvikling.

Læs om de forskellige klubber herunder

DEGNEMOSELØBEREN

2. afdeling arrangeres af Degnemoseløberen.
Læs mere om ruten her.

Løbeklubben Degnemoseløberen blev stiftet i 2005 af tidligere medlemmer af AIK København. Løbeklubben har i 6 år arrangeret Degnemoseløbet, der har en meget lang og traditionsrig historie. Degnemoseløbet har været afholdt siden 1974 og er derfor et af Danmarks ældste motionsløb.
Selvom løbet er et lille motionsløb, har løbet gennem tiderne haft meget fornemt besøg af mange tidligere eliteløbere bl.a. Henrik Jørgensen, Lars Bo Sørensen, Christian Wolfberg, Thomas Sørensen og nuværende eliteløbere Rolf Knudsen, Jacob Hannibal og Sara Sig Møller. Det er derfor en erfaren klub, der står for Frost Cup’s 3. afdeling i Utterslev mose.

Læs mere om Degnemoseløberen her.

FURESØ LØBEKLUB

Fjerde afdeling er lagt i hænderne på Furesø Løbeklub. Klubben er forholdvis ny men befolket med ildsjæle fulde af gåpåmod og entusiasme. Her er en blanding af ny og erfarne løbere samt kendte ansigter fra “gamle klubber”. Og med et fundament bygget på kærligheden til løb er klubben stærkt rustet til at give Frost Cups deltagere en super tur i manegen.

Besøg klubbens hjemmeside her.

Ruten er meget varieret og vil give Frost Cup en fantastisk spændende afslutning. Læs mere om ruten her.

HARETRI

HareTri er en klub med meget præcise visioner – og en meget sympatisk klub, hvis man kan sige det: visionerne knytter sig til det træningsmæssige, det sociale, det personlige og det almene. Altså enklub, hvor man skal kunne træne godt, hygge sig, udvikle sig personligt, og være med til at udbrrede sporten – triathlon. Og sådan skaber man en dejlig klub, der i en ung sport allerede har mange år på bagen.

HareTri har et mangeårigt engagemnet som arrangør af løb, mountainbikeløb, cykelløb, triathlon og duathlon. Der er ikke dét, de ikke har prøvet kræfter med.

Nu prøver de kræfter med Frost Cup – og forkæler os med en dejlig skovrute på gode veje og stier.

Læs om klubben her.

HERLEV LØBE- OG ATLETIKKLUB

Afdelingen i Herlev arrangeres af den lokale klub Herlev Løbe- og Atletikklub.
Læs om ruten her.

De gode Herlev-folk har stor erfaring med byløb, idet de i en årrække har afviklet Herlevløbet og en række andre løb. Desuden har de afviklet flere afdelinger af DAF’s vinterturnering, så de er vant til store arrangementer.

Besøg Herlev Løbe- og Atletikklub her.

TRONGÅRDENS IF

Ruten i Lyngby arrangeres af

Trongårdens IF.
Læs mere om ruten her.

Trongårdens IF (TIF) er stiftet i 1964 og er medlem af Danmarks Atletik Forbund (DAF) under Danmarks Idrætsforbund (DIF). Klubben er hjemmehørende på Lyngby Stadion, der er beliggende i Lyngby-Taarbæk kommune.

Siden 70’erne har Trongårdens IF tilhørt den absolutte elite i dansk atletik. Klubbens kvindehold dominerede dansk atletik i en lang årrække og vandt det danske holdmesterskab 10 gange i perioden 1974 til 1986. Klubbens aktive har vundet mere end 550 danske mesterskaber (individuelt og stafet-hold), hvoraf ca. halvdelen er vundet af ungdommerne.

Arrangementer:
Trongården IF arrangerer i samarbejde med vores sponsorer hvert år en række motionsløb i lokalområdet – bl.a.Danske Banks Grønne Mil i Sorgenfri Slotshave. Desuden er Trongårdens IF en aktiv arrangør af atletikstævner på Lyngby Stadion – bl.a. Lyngby Games, der hvert år samler den danske elite og en række udenlandske atleter.

Læs mere om Trongårdens IF her.