Reglerne

Frost Cup forløber over 5 afdelinger. Man er kun med i konkurrencen om den samlede cup, hvis man er tilmeldt den samlede cup inden cuppens start. Det er ikke at krav, at man løber alle afdelinger – men det er kun muligt at trække 1 afdeling fra i det samlede regnskab.

Startnummeret er personligt og kan ikke overdrages eller lånes ud (til ægtefælle, kæreste, barn, onkel, ven osv.). Misbrug medfører diskvalifikation.

Frost Cup afgøres på point. Det vil sige, at ens placering i hver enkelt afdeling omregnes til point: Nr. 1 får 1 point, nr. 2 får 2 point osv. Udebliver man får man 1.000 (ét tusind). Når sidste afdeling er løbet vil det fremgå, hvem der er vinder af den samlede cup. Deltagere, der ikke løber med i den samlede cup, men som løber med i enkeltafdelinger, har ingen indflydelse på pointtildelling og pointrækkefølge. Er der pointlighed, er det placeringen i den sidste afdeling – finalen – der tæller.

Det er muligt at tilmelde sig enkeltafdelinger, hvis man ikke ønsker at deltage i den samlede cup.

Der er 4 klasser for hvert køn:

0-34 år
35-49 år
50-59 år
60+

Event- og tidtagningsfirmaet RunRaces håndterer tilmelding, tidtagning og resultatlister.
Resultater er tilgængelige live online.
Point tildeles først, når alle rettelser er kommet ind. Sædvanligvis efter ca. 48 timer. Pointlister offentliggøres separat.

Det er arrangøren, der har det endelig ansvar og er dommer i tilfælde af tvister.