Tilmelding til Frost Cup

Frost Cup er en løbecup over 5 afdelinger i det storkøbenhavnske område. Man kan også deltage i enkeltafdelinger, hvis man ikke kan få kalenderen til at gå op. Distancerne er 5 km eller 10 km – du deltager i cuppen på enten den ene eller den anden distance. Du kan ikke skifte distance undervejs, med mindre du blot deltager i enkeltafdelinger.

Tilmeld dig den samlede Frost Cup eller vælg at deltage i de enkelte afdelinger.


Tilmeld dig til den samlede Frost Cup

1. AFD. 19/11 2023

Ruten på og omkring Flyvestation Værløse byder på meget blandede bolsjer: Der er ultrahurtige flade passager, der er bakker, skov, åbne vidder, asfalt og grus – der er det hele. OBS: ruten er 6 km, hvilket giver 12 km til ‘de lange’.


Tilmeld 1. afdeling

2. AFD. 10/12 2023

Du skal hovedsagelig løbe på grusstier, men der vil også være asfaltstier. Disse kan, alt afhængig af vejret, være MEGET glatte, fordi der er så meget trafik i mosen. Men er vejret med os, så en lynhurtig tur rundt i de kendte omgivelser for så mange motionsløbere.


Tilmeld 2. afdeling

3. AFD. 7/1 2024

Dejlig ny rute på grusstier i det grønne. Vi har skiftet turen rundt i området ved stadion ud med nye udfordringer. Der er få sving og mange lige strækninger. Højdemeter findes, men ikke nok til ikke at lave et godt resultat.


Tilmeld 3. afdeling

4. AFD. 4/2 2024

Det er ikke uden grund, at denne afdeling tidligere er har fået navnet Kongeetapen.
Der er lagt op til en hård omgang bakket løb, så forvent ikke de hurtige tider. Men vi LOVER at det bliver sjovt og udfordrende.


Tilmeld 4. afdeling

Rebel Media House | Camilla Hylleberg

5. afd. 25/2 2025

Sidste afdeling af Frost Cup afvikles i Lyngby.

Det er er som altid en hurtig flad rute, som lover høj fart. Der er gode muligheder for PR til denne afdeling.


Tilmeld 5. afdeling