Tilmelding til Frost Cup

Frost Cup er en løbecup over 5 afdelinger i det storkøbenhavnske område. Man kan også deltage i enkeltafdelinger, hvis man ikke kan få kalenderen til at gå op. Distancerne er 5 km eller 10 km – du deltager i cuppen på enten den ene eller den anden distance. Du kan ikke skifte distance undervejs, med mindre du blot deltager i enkeltafdelinger.

Tilmeld dig den samlede Frost Cup eller vælg at deltage i de enkelte afdelinger.


Tilmeld dig til den samlede Frost Cup

1. AFD. 21/11 2021

Ruten på og omkring Flyvestation Værløse byder på meget blandede bolsjer: Der er ultrahurtige flade passager, der er bakker, skov, åbne vidder, asfalt og grus – der er det hele.


Tilmeld 1. afdeling

2. AFD. 12/12 2021

Dejlig ny rute på grusstier i det grønne. Vi har skiftet turen rundt i området ved stadion ud med nye udfordringer. Der er få sving og mange lige strækninger. Højdemeter findes, men ikke nok til ikke at lave et godt resultat.


Tilmeld 2. afdeling

3. AFD. 9/1 2022

Du skal hovedsagelig løbe på grusstier, men der vil også være asfaltstier, alt afhængig af vejret, som vi har erfaret kan være MEGET skiftende på denne årstid, kan det blive en tør og stille dag på kontoret.


Tilmeld 3. afdeling

4. AFD. 6/2 2022

Det er ikke uden grund, at denne afdeling tidligere er har fået navnet Kongeetapen.
Der er lagt op til en hård omgang bakket løb, så forvent ikke de hurtige tider. Men vi LOVER at det bliver sjovt og udfordrende.


Tilmeld 4. afdeling

5. afd. 6/3 2022

Sidste afdeling af Frost Cup afvikles i Lyngby.

Det er er som altid en hurtig flad rute, som lover høj fart. Der er gode muligheder for PR til denne afdeling.


Tilmeld 5. afdeling